Re-integratie, outplacement en loopbaanadvies in Utrecht

Welke in Utrecht

Ben je op zoek naar een gecertificeerd specialist in re-integratie en arbeidsmobiliteit in de regio Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze klanten zetten ons onder andere in voor re-integratie 2e- en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanadvies. Het is onze missie om kandidaten in de regio Utrecht aan duurzaam werk te helpen en klanten te ontzorgen bij werkgeversvraagstukken rondom ziekte of bij afscheid van een werknemer. Wij vertellen je graag hoe onze specialisten in de regio Utrecht jou verder kunnen helpen.

Meer over Welke

Re-integratie trajecten

Heb je te maken met langdurig verzuim binnen jouw organisatie? Onze specialisten in de regio Utrecht staan voor je klaar om jou of jouw werknemer te ondersteunen binnen het re-integratieproces. Dit kan zijn binnen de eigen organisatie of daarbij, het zogeheten re-integratie 2e spoor traject. Bij een 2e spoor traject is de werkgever verplicht om de werknemer hulp te bieden bij het vinden van een nieuwe baan buiten de eigen organisatie in de regio Utrecht.

Meer over re-integratie

UWV trajecten

Verbeter jouw positie op de arbeidsmarkt met het UWV Werkfit traject. Dit traject wordt aangeboden voor werkzoekende met een Wajong-, WGA- en ZW-uitkering. Het doel is om aan het einde van dit Werkfit traject geen belemmeringen meer te ervaren die een nieuwe baan in de weg staan. Heb je het Werkfit traject met goed resultaat doorlopen, dan kun je bij Welke ook het Naar werk traject volgen.

Meer over UWV trajecten

Outplacement

Outplacement staat voor begeleiding van werk naar werk. Vaak wordt outplacement ingezet als gevolg van een reorganisatie, bij een onoplosbaar conflict of omdat een werknemer niet meer aan de functievereisten kan voldoen. Een outplacementtraject is afgestemd op de wensen van werkgever en werknemer, om te zorgen dat het ontbinden van een arbeidsovereenkomst makkelijk en zelfs prettig kan verlopen. Laat je adviseren door onze specialisten in de regio Utrecht.

Meer over outplacement

Loopbaanadvies

Heb je twijfels over de volgende stap in je carrière? Mis je uitdaging of wordt de uitdaging juist te groot? Dan kan loopbaanadvies uitkomst bieden. Loopbaanadvies is geschikt voor iedereen. Naast dat het je inzicht kan geven over een mogelijke vervolg stap in je carrière, kan het ook ingezet worden om je positie op de huidige arbeidsmarkt te bepalen. Onze loopbaancoaches in Utrecht staan voor je klaar.

Meer over loopbaanadvies

Heb je vragen?

Neem dan direct contact op. We helpen je graag verder.

Contact

Of stel je vraag via ons contactformulier:

[wpforms id=”4797″ title=”false” description=”false”]

Een van onze spreeklocaties in Utrecht: