Welkom op onze interview pagina.

Wie, Wat, Waar, Welke? Kom meer te weten over ons team.

In de rubriek ‘Wie, Wat, Waar, Welke?’ vertellen onze collega’s over hun vakgebied en wat hun vak bijzonder maakt. Op deze pagina vind je alle interviews. Zodra er een nieuw interview verschijnt vind je deze hier en op onze social pagina. Volg ons daarom ook op LinkedIn

Volg ons

Interview Michael

Interview re-integratiebegeleider Michael

Michael is sinds 2 jaar werkzaam bij Welke in de functie van re-integratiebegeleider. Zijn motto is ‘Angst is voor heel even, maar spijt is voor altijd’. Wil je meer weten over Michael en zijn werkzaamheden als re-integratiebegeleider? Lees dan het interview.

Lees het hele interview

Interview Milou

Milou Mulder

Milou is alweer 9,5 jaar werkzaam bij Welke. Destijds is Milou aangenomen als werkcoach maar is sinds 2,5 jaar verantwoordelijk voor kwaliteits- en relatiemanagement binnen Welke. Wil je meer weten over Milou en haar werkzaamheden? Lees dan het interview.

Lees het hele interview

Interview Patty

Motor foto

Patty is 3 jaar geleden, na het afronden van haar studie, begonnen als jobhunter bij Welke en is nog steeds gelukkig in deze functie. Voor Patty is het belangrijk dat ze mensen kan helpen en iets voor ze kan betekenen. Wil je meer weten over Patty en haar werkzaamheden als jobhunter? Lees het interview dan.

Lees het hele interview

Interview Ricky

Ricky Hupsel

Kom meer te weten over de werkzaamheden bij ons zusterbedrijf Ardeon. In dit interview vertelt arbeidsdeskundige Ricky Hupsel over zijn vak en wat hem drijft. Ricky is sinds 2017 werkzaam als arbeidsdeskundige en gooit in zijn vrije tijd graag een balletje door een ring(basketbal).

Lees het hele interview

Heb je vragen?

Neem dan direct contact op. We helpen je graag verder.

Contact