Werkgevers

Welke begeleiding past bij jou.

Vroeg of laat krijg je als werkgever te maken met een werknemer die ziek wordt, die niet meer op zijn of haar plaatst lijkt te zitten of waar een conflictsituatie mee ontstaat. Het oplossen van zo’n situatie vraagt maatwerk. Wij ondersteunen en adviseren je graag en helpen jou en je werknemer aan een gepaste oplossing.

Wij ontzorgen opdrachtgevers bij werkgeversvraagstukken rondom ziekte of bij afscheid van een werknemer. Onze opdrachtgevers zijn verschillend; van overheidsinstellingen als gemeenten en het UWV tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, groothandels, organisaties in de transport en logistiek en bekende spelers in de detailhandel.

Onze klanten zetten ons onder andere in voor re-integratie trajecten, loopbaanadvies en outplacement. Wil je meer weten over onze dienstverlening of een offerte aanvragen? Neem dan contact op en we helpen je snel verder.

Offerte aanvragen?
Re-integratie 2e spoor - algemeen
Re-integratie 3e spoor werkgever - algemeen

Re-integratie 3e spoor

Mocht jouw werknemer na het tweede jaar nog steeds ziek zijn dan volgt een WIA-keuring bij het UWV. Een werknemer met arbeidsmogelijkheden (35-80% arbeidsongeschikt) komt in aanmerking voor een WGA-uitkering. Dit betekent niet dat jij als werkgever geen verantwoordelijkheden en kosten meer hebt.

Lees verder
Waarom Welke - algemeen
Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundige dienstverlening

Een arbeidsdeskundige is specialist op het gebied van belasting versus belastbaarheid. Door middel van gesprekken en documenten stelt de arbeidsdeskundige vast welke stappen er in het kader van de re-integratie dienen te worden gezet, dit conform wet- en regelgeving. Het doel hierbij; de mogelijkheden van werknemer optimaal te gebruiken zodat mogelijk inkomensverlies zoveel mogelijk beperkt blijft.

Lees verder
Dossierscan - algemeen
Waarom Welke

Waarom Welke?

Waarom je moet kiezen voor Welke als jouw partner op het gebied van re-integratie en arbeidsmobiliteit? Bij ons zit snelheid, focus, creativiteit en resultaatgerichtheid in het DNA.

Lees verder