Intermediairs en verzekeraars

Welke begeleiding past bij jou.

Verzekeraars en intermediairs werken met Welke samen op het gebied van re-integratie, arbeidsdeskundige dienstverlening en casemanagement. Een goede samenwerking hierbij kan het proces namelijk versnellen. En, erg belangrijk, we kunnen elkaars dienstverlening hiermee versterken. Het resultaat hiervan is een hoge klanttevredenheid, duurzame uitstroom en daarmee een aanzienlijke kostenbesparing.

Op deze pagina vind je alle diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Wij sparren graag met je over de mogelijkheden die wij voor jou, je klant of je verzekerden kunnen inzetten.

Offerte aanvragen?
Re-integratie WGA, ZW - algemeen
Casemanagement - algemeen

Casemanagement

Op zoek naar een partner die voor jou casemanagement-opdrachten kan uitvoeren? Juist voor de minder alledaagse dossiers worden wij vaak ingezet. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd en zijn we in staat om op korte termijn dossier in te lezen en te beoordelen.

Lees verder
AOV verzekerden - algemeen
Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundige

Een arbeidsdeskundige komt in beeld wanneer een werknemer voor langere tijd niet beschikbaar is. De inzet van een arbeidsdeskundige leidt tot een advies over de re-integratiemogelijkheden van de zieke werknemer en welke vervolg stappen genomen dienen te worden.

Lees verder
Waarom Welke