Diensten

Welke is een gecertificeerd specialist in re-integratie en arbeidsmobiliteit. Onze klanten zetten ons onder andere in voor 2e- en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaancoaching. Het is onze missie om kandidaten in Nederland aan duurzaam werk te helpen en klanten te ontzorgen bij werkgeversvraagstukken rondom ziekte of bij afscheid van een werknemer.

Wij geloven sterk in de kracht van een specifieke benadering per traject. Onze vooruitstrevende en persoonlijke begeleiding zorgt daarvoor. Samen met alle energieke en enthousiaste collega’s staan wij iedere dag klaar om maatwerk te leveren.

Welke begeleiding past bij jou.

Werkgevers

Als werkgever krijg je vroeg of laat te maken met een werknemer die ziek wordt, niet meer op zijn plaats lijkt te zitten of waar je mee in een conflictsituatie belandt. Wij helpen je graag met dit vaak onbekende proces.

Werknemers

Het hebben van werk zorgt voor rust, zowel financieel als mentaal en dat is voor veel mensen erg belangrijk. Maar als je onverwacht zonder baan komt te zitten vanwege een reorganisatie, ziekte of door een andere oorzaak is het belangrijk om goed begeleid te worden.

Intermediairs en verzekeraars

Vele verzekeraars en intermediairs werken met Welke samen op het gebied van re-integratie, arbeidsdeskundige dienstverlening en casemanagement.

UWV

Bij Welke kun je ook terecht voor het UWV Werkfit traject en het Naar werk traject.