Welkom!

U bent werkzaam bij Defensie en aan zet bij het maken van een keuze voor een passend re-integratiebedrijf. Wij willen u graag kennis laten maken met onze werkwijze en wat wij hiermee voor u kunnen betekenen. Bekijk vooral onderstaand filmpje.

U heeft met uw re-integratiebegeleider van Defensie gesproken over de inzet van een 2e spoor traject. U wordt in de gelegenheid gesteld te kiezen voor een partij waar u graag mee samen wilt werken. Een belangrijke keuze. Het gaat er tenslotte om dat deze partij u begrijpt en u daadwerkelijk verder kan helpen.

U wilt weten wie wij zijn en dat geldt andersom net zo. Wij komen dan ook graag met u in contact. Via deze website, per telefoon, e-mail, maar het liefst persoonlijk. Uiteraard vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking kunnen wij uw situatie en wensen bespreken. Vervolgens kunnen wij u aangeven hoe wij u kunnen ondersteunen bij het behalen van uw persoonlijke doelen. Uw traject is bij ons dan ook volledig maatwerk.

Zodra u voor Welke heeft gekozen, geeft u dit door aan DCR. Gezamenlijk zullen wij uw persoonlijke trajectplan opstellen. Hierin staan de activiteiten die wij uitvoeren en de instrumenten die zullen worden ingezet.

Wij geloven niet in klassikale bege­leiding. U krijgt een individueel en persoonlijk traject. Schouder aan schouder en passend bij uw situatie.

De begeleiding vindt plaats op een locatie van uw keuze. Bij Defensie, op één van onze regiokantoren of bij u thuis. De locatie waar u zich het prettigst voelt.

Om resultaten te behalen werken wij intensief met u samen. U krijgt twee vaste aanspreekpunten. De coach en de job­hunter van Welke. De coach, verzorgt de trainingen en borgt de voortgang van het traject. De jobhunter zoekt mét en vóór u naar passende vacatures. Daarnaast helpt de jobhunter bij het opstellen en aanpassen van het CV en uw sollicitatiebrieven. Twee vaste specialisten dus, een prettig idee.

Samen met u wordt bepaald welke instrumenten tijdens het traject worden ingezet. De belangrijkste instrumenten zijn coaching, jobhunting en bemiddeling zijn. Deze lopen als een rode draad door het traject. De verschillende instrumenten zetten we in op het moment dat deze u verder helpen. Een sollicitatietraining bijvoorbeeld. Deze geven wij u voordat u op gesprek gaat, gericht op het gesprek dat u daadwerkelijk gaat voeren. Instrumenten die vaak worden ingezet zijn:

  • Rouwverwerking                        • Social Media
  • Coaching                                      • Zoektraining
  • Testen                                           • Sollicitatietraining
  • Arbeidsmarktverkenning         • Werkervaringsplaats
  • CV en brief redigeren                • Evaluatie
  • Zoekprofiel opstellen                 • Nazorg

Het zoeken naar mogelijkheden en het in gesprek gaan met nieuwe werkgevers is erg belangrijk. Zo ontstaat een goed beeld van de arbeidsmarkt en uw mogelijkheden. Hier besteden wij, samen met u, dan ook veel aandacht aan. Omdat wij een breed landelijk netwerk hebben, kunnen wij uw kansen vergroten. Zo kunnen wij u rechtstreeks bemiddelen binnen diverse branches en sectoren. Daarnaast is het erg belangrijk om bedrijven te benaderen om uw mogelijkheden te onderzoeken. Dit doen wij gezamenlijk met u.

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met maar liefst een 8. Wij willen dit cijfer samen met u graag verder verhogen!

Door wederzijds kennis te maken kunnen we met elkaar beoordelen hoe uw traject er uit komt te zien. Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

U kunt ons ook bellen op 085-90 20 505 of mail ons op defensie@www.welkebegeleiding.nl

De ervaringen van uw Defensie collega’s

Meer informatie?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op via 085-90 20 505 of vul hier uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

[contact-form-7 id=”951″ title=”Defensie 1″]